SAARISTOLEIPÄHyvä leipä - Hyvä saaristolle!

Puhkuimme onnea ja intoa, kun saimme niin paljon tukea hankkeeseemme niin monelta eri taholta. Muuttaa Kökarille, missä jokainen saarellemuuttaja otetaan avosylin vastaan - on kuin vitamiiniruiske, joka toivottavasti saa monet muutkin innostumaan toimimaan samoin.

Norra Ålands Industrihus (Pohjois-Ahvenanmaan Yritystalon) huolellisen analyysin jälkeen he totesivat, että leipomomme Kökarille on upea idea. Saimme mahdollisuuden rakentaa nykyaikaiset ja räätälöidyt tilat, jotka takaavat, että leipämme voidaan valmistaa parhaalla mahdollisella tavalla.
Esimerkkimme osoittaa, että kun on oikeat ideat ja ajatukset, on mahdollista elää, asua ja tehdä työtä täällä saaristossa ympäri vuoden, eikä vain kesäsesongin aikana.
Leipomomme sijaitsee aivan Kökarin keskustassa - tulevaisuuden ja elämänlaadun symbolina. Tervetuloa vierailemaan luonamme, ehkä yhdessä löydämme ajatukset ja ideat, jotka voisi toteuttaa täällä Kökarilla ja saaristossa. Olisimme iloisia jos voisimme auttaa teitä löytämään ja toteuttamaan uusia haaveita.
../resources/United-kingdom-flag-48.png